25 mar 2012, 13:42

Любовта няма край 

  Poesía » De amor
639 0 1

Любовта няма край...

Само начало

светло и истинско,

и живот-

с надежда,

с копнеж,

с болка

и търпение,

докато се прероди

във ново чувство,

във въпрос,

любовта няма край,

защото се ражда нова 

любов

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??