25.03.2012 г., 13:42 ч.

Любовта няма край 

  Поезия » Любовна
636 0 1

Любовта няма край...

Само начало

светло и истинско,

и живот-

с надежда,

с копнеж,

с болка

и търпение,

докато се прероди

във ново чувство,

във въпрос,

любовта няма край,

защото се ражда нова 

любов

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??