26 jul 2014, 14:55

Люспи от сълзи 

  Poesía » Otra
416 0 1

Люспи от сълзи

Кафе без захар

малко люспи от любов

лежат мъртви на сцената на суетата...

Смехът на публиката е призрачно самотен...

Залата е празна...

 

автор: Моника Стойчева

дата: 22. 07. 2014 г.




© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??