8 dic 2009, 10:48  

Май само ние се променяме 

  Poesía » Otra
856 0 7

Боли, когато се заровиш в прашни спомени!

О, как боли!

Като с пирон убождане!

И сякаш паднала греда върху главата!

Завтъкваш във очите си надежда,

че всичко щяло да се промени!

Усещаш,

сред изтърбушените вещи,

за които дори крадците не желаят да замръкнат,

че времето летяло уж, а си стои едно и също.

 

 

 

Публикувано във:

Публикувано в сп. Простори (2011) бр. 1

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??