МАЛКА ПЕСЕН
За мен ти си неземна сила.
Аз в тебе търся своя шанс!...
В сърцето ми гнездо си свила...
Погледна ли те – тръпна аз!
Неистово аз те желая...
За мене ти си моят блян!
О, как, кажи, да те забравя,
щом аз от тебе съм пиян?…
Но любовта е безответна…
И от това изпитвам страх!
Ти си ми мечта столетна.
Обичаш ли ме, не разбрах!
Аз чакам ти да ме обикнеш!...
И моя хъс да споделиш…
В душата ми ако надникнеш,
наверно ще ме оцениш!
© Христо Славов Todos los derechos reservados