6.08.2011 г., 11:01 ч.

Малка песен 

  Поезия » Любовна
472 1 1

МАЛКА ПЕСЕН

За мен ти си неземна сила.
Аз в тебе търся своя шанс!...
В сърцето  ми гнездо си свила...
Погледна ли те – тръпна аз!

Неистово аз те желая...
За  мене ти си моят блян!
О, как, кажи, да те забравя,
щом аз от тебе съм пиян?…

Но любовта е безответна…
И от това изпитвам страх!
Ти си ми  мечта столетна.
 Обичаш ли ме, не разбрах!

Аз  чакам ти да ме обикнеш!...
И моя хъс да споделиш…
В душата ми ако надникнеш,
наверно ще ме оцениш!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??