Малка, зимна и щастлива
грее снежната картина,
сняг говори, сякаш жив е,
в смях през бялото ще мина,
в бялото ще се открия,
чувствам Тебе и обичам
Славни Боже и Месия,
сняг се сипе безграничен.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados