4 mar 2017, 23:21

Мартеници 

  Poesía
504 5 13

Бяло и червено - разцъфнала дъга

в нощ усамотена. Кръв върху снега.

 

Бяло и червено - зов за свобода! 

Огнище омъглено. Пророческа следа.

 

Бяло и червено - везано хоро.

Пролетна промяна. Магия за добро.

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??