Понякога се взирам във безкрая
на тъмното небе и си мечтая...
Да бъда светеща звезда
за млади, влюбени сърца.
Да бъда звезден прах
за сторения на земята грях.
Да бъда небесна пътека
свързваща няколко века -
вечна като Вселената,
безкрайна като небето!
Обгърната от тишина,
мечтая да живея с вещина.
Да бъда силна и добра
и да раздавам светлина...
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados