8 oct 2011, 22:51

Мелодия на любовта 

  Poesía » De amor
752 0 2

Тъмно беше, ала все така красиво,

изпълващо ума ми с пъстрота.

Звуците се лееха игриво...

стоях заслушана в мелодията на нощта.

 

Бе опустошителна и дива,

плашещо напомняща ми лудостта.

Бе нежна, толкова красива...

макар запълнена от самота.

 

Вятърът нашепваше ми думи,

гледах те изпаднала във транс.

Защо ли тъй подскачащите струни

напомняха ми сякаш танц?

 

Тъмно беше, ала все така красиво,

изпълващо ума ми с пъстрота.

Сърцето ми, отново живо,

откри във тебе любовта.

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??