2 jun 2007, 8:40

Миг от вечността 

  Poesía
516 0 3
 Ако аз не те направя щастлива
 поне във миг от вечността,
 ти би ли била жива,
 а аз дали бих имал душа?
 
 Ако аз не ти подаря мечта
 поне във миг от вечността,
 дали би била тогава
 истинска реалността?
 
 Ако аз не те усмихна
 поне във миг от вечността,
 дали ще ти притихнеш
 както аз със теб сега?
 
 02.06.2007   1:01

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??