2.06.2007 г., 8:40 ч.

Миг от вечността 

  Поезия
517 0 3
 Ако аз не те направя щастлива
 поне във миг от вечността,
 ти би ли била жива,
 а аз дали бих имал душа?
 
 Ако аз не ти подаря мечта
 поне във миг от вечността,
 дали би била тогава
 истинска реалността?
 
 Ако аз не те усмихна
 поне във миг от вечността,
 дали ще ти притихнеш
 както аз със теб сега?
 
 02.06.2007   1:01

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??