*
От пепел никнат
мислите ми огнени.
Щурци запели…
*
Очаквам края…
Началото… Не помня.
След туй… Не зная…
*
Сенчесто. Тъмно…
И – ето го дъното.
Знак – ще разсъмне…
*
Измамната нощ
зачева разделите.
Нелепост. За… грош.
*
Светлик заръмя…
Стоплено плахо небе.
Око – на сърна.
*
Ябълка. Зряла.
Лист от смокиня. И… грях.
Привкус – раздяла.
© Донка Василева Todos los derechos reservados
зачева разделите.
Нелепост. За… грош."
Много добро!