12.10.2010 г., 15:08 ч.

Миниатюри 

  Поезия
458 0 2

*

От пепел никнат

мислите ми огнени.

Щурци запели…

 

*

Очаквам края…

Началото… Не помня.

След туй… Не зная…

 

*

Сенчесто. Тъмно…

И – ето го дъното.

Знак – ще разсъмне…

 

Измамната нощ

зачева разделите.

Нелепост. За… грош.

 

*

Светлик заръмя…

Стоплено плахо небе.

Око – на сърна.

 

*

Ябълка. Зряла.

Лист от смокиня. И… грях.                           

Привкус – раздяла.               

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??