3 oct 2009, 11:04

Минорно 

  Poesía
697 0 4


Минорно прозвучава есен-нота,
напира да звучи еднопосочно,
цигулката замлъква със щурчето,
а слънцето явява се задочно.

Милее за отминалото лято
душата ми и става безгранична,
но не за болката, която ú навяват -
за слънчевото, топлото обичане...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??