20 jun 2013, 17:17  

Мисия 

  Poesía » Filosófica
505 0 0

МИСИЯ

   Всеки си има своята мисия,

но не всеки знае каква е.

    Днес и тук се казва Алисия,

  а в друг живот Николай е.

 

                        В печалби и загуби нижат се дните му.

               Днес пада, а утре пак се изправя,

               но все напред се взират очите му

                 и с жаден порив натам се отправя.

 

               И дали с пот се труди за хляба си

            или се бори за власт и за слава,

                      с тих шепот го води скритата мисия,

      нови хора и места опознава.

 

        А ти, знаеш ли твоята мисия?

                 Утихни и се вслушай в сърцето си!

                       Може би там ще чуеш шепота, тихия

               и ще грейне в усмивка лицето ти.

© Ренета Панкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??