Мислиш ли за онзи миг, когато
всички карти някой ще пренареди.
И онова, което сторил си на някой
като бумеранг при теб ще долети.
Ще ти върне някой нощите безсънни-
онези тежки и дъждовни небеса.
Часовтете ще са от самотни по-самотни
и от най-отдалечената звезда.
Ще си платиш до край, което е изпито,
Кафето подсладено ще горчи.
Кулите от пясък ще се сринат.
Ще останеш сам и много ще боли.
Всичко покрай теб ще губи смисъл.
Ще се превърне в страх страстта.
Ще разбереш, че сам си се орисал
да си купуваш, но да нямаш Любовта.
© Мариана Todos los derechos reservados