Родени сме по Божия -
преценка!
Така решил е той!?
И ето ...
Тайнството се случва!
Започва нашият живот.
Нарочно Господ
ни оставя!?
Сами към бъдещето -
да вървим.
Макар че знае...-
с какво ни е орисал!
Когато някой,
времето му свърши!?
Прибира го със обич -
и тъга...!
Дарява го с наслада
нежна и истинска любов.
Затуй родени сме
и зная...
Че всеки има си борба.
И щом я завоюва
и спечели...!?
Отива на безгрешната земя.
Затуй се радвам-
че и мене Бог,
с живот ме е дарил.
Не знам с какво
съм го заслужил !?
Но знам,
че със любов ме е дарил!
И таз любов
във мене ще запазя.
© Ангел Todos los derechos reservados