27 ago 2013, 22:36  

Мизерия в Бг 

  Poesía » Civil
382 0 0

Тук, във бедната страна,

плаче от мизерия жена.

Като увяхнал мак

просещ човек умира пак.

 

Дъжд пороен вън вали сега

сякаш безспир, няма надежда за дъга.

Три милиона българи напуснаха страната,

такава, уви, ни е съдбата...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??