Облечена си в бял гащеризон,
под който... няма късче плат...
Приличаш ми на сладичък бонбон,
най-вкусният на този свят.
Обвивката ти вече е излишна,
нали разбираш, искам да те вкуся...
И миг по-късно вече си по нищо
и аз по теб най-сладичкото търся...
Охо, наистина бонбонче -
Нектарът ти по устните ми е...
Сега ще ме възседнеш, като конче,
и ставам най-щастливото момче.
Да, моето бонбонено момиче,
с обвивка няма нужда да се крие!
То в този миг екстазено ме срича
и нейното сърце до мойто бие.
А гащеризонът вече е със спомени
и чака пак, готов за нова роля...
Пък ти ме гледаш със очи бонбонени,
които шепнат ми Завинаги съм твоя!
20.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados