13 ago 2009, 12:44

Мой фалшив, розов свят 

  Poesía » Otra
624 0 1

Мой фалшив,

розов свят

и ти, човешко окаяние...

Малък ми е тоя свят -

това е моето наказание.

Лош късмет,

мой късмет

... докосвам нотите с внимание.

Нежно лъха всеки звук,

отдъхващ тежко

с отчаяние...

© Елмаз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??