8 feb 2010, 6:35

Може ли така 

  Poesía
845 0 16

По дяволите! Може ли сега

във лодката река да нарисуваш?!

А във реката – вместо речната вода

любов към тебе да пътува?!

 

 

По дяволите! Можеш ли така?

Вместо в небето птици да летят,

да нарисуваш цветната дъга,

която своето момче целува?!

 

 

По дяволите! Можеш ли така –

в тревите сутрин, и вместо роса,

целувки нежни и безброй

по тялото ми със замах да пръснеш?!

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??