Палач,играч,мръсник,
свят,палат,лик!
Човек,велик,скиптик,
умник,шизофреник.
Самотник,отшелник,
недоизказан,неразбран??
Наглец,простак,циник,
физик ,умник,вироноско.
Кукловод,съпровод,
лековерен,неуверен!
Странен,влюбен ,тъжен!
Стъпкан,смазан ,неразбран...
Отчаян,свестен,поруган!!!
Или просто казано,
съм неразбран...
Поет,критик,
Самопровъзгласил се
наранил се и опустошил се!?
Самоубил се!!!?
И всичко това...
Направил съм си сам...
Харакири и сепуко ,
Пак направил съм си сам.
А защо?
Съвсем не знам.
Но всички тези мой чувства,
аз обичам от сърце!
И на вас го пожелавам.
да ги пазим пак и пак!
Защото те това,
това сме ние!
ОБИЧАМ всички от сърце!!!
© Ангел Todos los derechos reservados