1 dic 2015, 7:52  

Молитва за обич 

  Poesía » De amor
533 0 1

   Без тебе неспокойно спя - 

    насън с ръцете си те галя...

    Така изчезва мойта самота - 

    когато все за теб мечтая!

 

   Стопли изстрадалата ми душа...

    Върни ми блясъка в очите...

    Накарай ме да се почувствам пак жена - 

    с усмивка освежи ми дните...

 

   Бъди ми стожер в трудности, в беда - 

    подай стабилното си мъжко рамо...

    В живота да ме водиш и без светлина

    аз ще те следвам. Вярвам в тебе само!

 

16. 03. 1995 г.

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??