Моля, моля, моля, моля!
Мамо, Татко, Бабо, Детко!
Мооляя! Мооляя, Батко!
Тази торта бързо разрежи,
наай-голямото парче
за мен и моето мече!
Също моля, чаша беличко млекце.
После, после обещавам, ще обядвам
и ще слушам после,
и ще бъда винаги добър.
Само мноого моля,
наай-голямото парче
за мен и моето мече!
© Асен Todos los derechos reservados