10 jun 2012, 12:18

Морето ме вика 

  Poesía » De amor
570 0 0

Необятната морска шир ме зове,
привлича ме с естествената си красота.
Дори и насън все към нея аз тичам, 
за да прогоня своята самота.

Примамва ме морето със своята сила,
примамва ме корабът на моите мечти.
Там търся ръката ти - нежна и мила,
която да изтрие моите сълзи.

Вървя по пътеките наши в нощта,
търся твоите не заличени следи.
Дали не оставихме там любовта - 
там, където се сплетоха нашите съдби!

Морето ме вика! Аз тичам натам
с надеждата, че ще ме чакаш ти.
Любовта ми е искрена, за твоята знам.
Ти също си влюбен, нали?

Обичай ме силно, поискай ме пак,
нека се прегърнем на брега.
Морето ме вика и дава ми знак.
Край него е стаена любовта!


© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??