14 nov 2010, 21:36

Морски аромат 

  Poesía
623 0 3

Вълните в брега се разбиват.

Разделят се със мидите,

но не умират.

Дишат... и пак показват силата си

пред делфините и водните змии.

Движат се плавно, но не спират.

Искат да опитат стремежа на дъното,

вкуса на бреговата линия,

пяната на Диалектиката.

Да си отчупят парченце скала,

което да се носи свободно със тях.

А после... ще се доближат до Небето.

Ще си поиграят с Вятъра,

ще докоснат Луната,

усмихвайки се на Твореца,

а на Ангела-Пазител –

ще подарят парченцето Слава.

 

14.11.2010г.

 

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??