Моят избор
Да избирам трябва, но тъй трудно е.
(Та има ли в живота нещо лесно?!)
Не, не мога да реша без предизвестие...
(Макар че за това сега тъй късно е...)
Да избирам трябва, но тъй трудно е.
(Че кой обича лесните неща?!)
Макар да искам да избягам, знам, абсурдно е!
(Крайно време май е да реша!)
Каква ирония... аз винаги греша...
(Но има ли безгрешни хора, ми кажете?!?!)
Макар и грешка, си е моя и с това
ще натрия на всезнайковците носовете!
© Надежда Рашева Todos los derechos reservados