6 may 2007, 11:30

Моята любов 

  Poesía
904 0 3

Обичах те безумно, но ти не ме разбра.
Каза че съм малка и с мен се подигра.

Защо ли някога видях те?
Защо ли с теб се запознах?

Защо плени ти моето сърце,
а после каза твърдо "Не!"?

© Кристина Михалкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??