6.05.2007 г., 11:30 ч.

Моята любов 

  Поезия
874 0 3

Обичах те безумно, но ти не ме разбра.
Каза че съм малка и с мен се подигра.

Защо ли някога видях те?
Защо ли с теб се запознах?

Защо плени ти моето сърце,
а после каза твърдо "Не!"?

© Кристина Михалкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??