16 ene 2015, 20:45

Моята роза е някъде там... 

  Poesía » De amor
568 0 1

Затварям очи и отново те виждам.
Дали да ги отворя или така да остана?
Надеждата, крепяла ме в дните,
толкова болка тя ми е дала.
Сърцето, проклето, не спира да вярва,
че ти си единствен и тебе обича..
А аз съм тази, която прекарва
дните си в сълзи и болка безлична.
Къде да те търся? Защо да го правя?
Времето спряло е в пуста безкрайност..
Стига да знам ,че жив си и дишаш,
може би само това би ми доставило радост.
"Моята роза е някъде там.."
Някъде там , но къде аз не зная.
Като Малкият принц човекът в мен
готов е да тръгне дори към безкрая.
Вярвай, искам да те прежаля,
но сърцето, животно, не иска да чуе.
Пази те вътре тъй отчаяно,
а аз не желая да се събудя утре.

© Ивета Врескова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжен стих написан от младо и наранено сърце!
    Само времето ще заличи болката и ще ти покаже верния път, Ивета!
    Поздрави от мен!
Propuestas
: ??:??