29 ene 2009, 17:02  

Моята скъпа приятелка 

  Poesía » Otra
1580 0 0

Моята скъпа приятелка 

 

Приятелка моя си ти най-добра,

защо ли толкова си те обичам?

Защото може би се познаваме от деца

и в приятелска вярност за цял живот аз ти се вричам!

 

Сърцето ти е благородно,

изпълнено с доброта,

обградено от любов и нежност,

най-силната и искрена в света!

 

Научи ме да вярвам в чудеса.

Да бъда обичана и красива,

да загърбя поне за миг хорската злоба и завистта

и да се почувствам истински щастлива!

 

Когато се намирам в беда,

ти винаги била си до мен,

подкрепяла си ме и тогава и сега,

благодаря ти за всичко това! -

Остани си толкова добра и никога не се променяй!

© Ина Лилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??