Моята скъпа приятелка
Приятелка моя си ти най-добра,
защо ли толкова си те обичам?
Защото може би се познаваме от деца
и в приятелска вярност за цял живот аз ти се вричам!
Сърцето ти е благородно,
изпълнено с доброта,
обградено от любов и нежност,
най-силната и искрена в света!
Научи ме да вярвам в чудеса.
Да бъда обичана и красива,
да загърбя поне за миг хорската злоба и завистта
и да се почувствам истински щастлива!
Когато се намирам в беда,
ти винаги била си до мен,
подкрепяла си ме и тогава и сега,
благодаря ти за всичко това! -
Остани си толкова добра и никога не се променяй!
© Ина Лилова Всички права запазени