11 dic 2006, 23:49

Мрачният господар  

  Poesía
744 0 0

Мъгла гъста бавно задушава

Сухите, пусти поля

Стонове агонични нейде

В далечината бавно отекват

 

Души неспокойни, изгубени

Лутайки се постeпенно изчезват

Фигури и сенки бродят

Редом с тъмнината

 

Мрачен демон от дълбините адски

Се надига и със рев ужасяващ

На колене всяка жива твар,

В чест на своето величие, принизява

 

О, Велики демоне!

О, Господярю на мрака!

Приеми нас – изчадията нищожни

Във своето царство вечно...

на Вик

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??