Алармата ми звъни ,
време да се събудя .
Още един празен ден
и ден на заблуди .
Още един ден без теб ,
обречен на тишина .
Само хули
и празнота .
Истината ще ги накара
да замръзнат
да се вкаменят ,
защото не знаят
какви бяхме ,
успяха и това да разрушат .
Наричаха ме каква ли не ,
защото искаха кръв
и зрелища .
Когато падах ,
това беше повод за смях .
Аз знам какво бяхме
и в какво ни превърнаха.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados