17.08.2024 г., 0:00 ч.

Мръсница 

  Поезия » Друга
79 0 2

Алармата ми звъни ,

време да се събудя .

Още един празен ден

и ден на заблуди .

Още един ден без теб ,

обречен на тишина .

Само хули 

и празнота .

Истината ще ги накара

да замръзнат

да се вкаменят ,

защото не знаят 

какви бяхме ,

успяха и това да разрушат .

Наричаха ме каква ли не ,

защото искаха кръв

и зрелища .

Когато падах ,

това беше повод за смях .

Аз знам какво бяхме 

и в какво ни превърнаха. 

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??