Мястото ми не е тук
Толкова специална,
иска ми се и аз да бях.
Превземайки всяка моя мисъл
покоряваш всеки връх в моя странен ум.
Толкова специална,
иска ми се и аз да бях.
Липсата оставя празнота,
заблуждавам се, че мога да я запълня.
Толкова специална,
иска ми се и аз да бях.
Копнежът е смъртоносен,
надеждата - безсмъртна.
Толкова специална...
иска ми се и аз да бях...
Клишето, че нищо не е същото
и никога няма да бъде, без значение.
Толкова специална...
иска ми се и аз да бях...
Сигурността се превръща в незнание,
а мечтите в страхове.
Толкова специална...
иска ми се и аз да бях...
Върховете са кратери от изгорели метеори,
денят е скръб по неизвестното настояще.
Ти си толкова специална!!!
Иска ми се и аз да бях...
Сигурно съм прекрачила границата...
Сигурно съм си изгубила ума...
Но ти си толкова специална!!!
Непринудена усмивка без щастие.
Омразно безсмъртие, гнила утеха.
Агония на желанието.
Какво правя? Мястото ми не е тук.
Иска ми се и аз да бях...
ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНА...
© Анонимен Todos los derechos reservados