4 abr 2009, 12:32

Мъжка нежност 

  Poesía » De amor
880 0 25

Обичам мъжката ти нежност,

завладяла ме като магия,

усещаш моята копнежност,

от теб не мога да я скрия!

Повярвай ми, че те обичам,

дъхът ти искам да ме гали,

но любовта си не отричай,

за нея всичко бихме дали.

Обичам в теб мъжа лиричен

да ме опива с нежността си,

от любовта му безгранична

да тръпна даже и в съня си.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??