Обичам мъжката ти нежност,
завладяла ме като магия,
усещаш моята копнежност,
от теб не мога да я скрия!
Повярвай ми, че те обичам,
дъхът ти искам да ме гали,
но любовта си не отричай,
за нея всичко бихме дали.
Обичам в теб мъжа лиричен
да ме опива с нежността си,
от любовта му безгранична
да тръпна даже и в съня си.
© Валка Всички права запазени