Вълни солени в брега се разбиват,
по лицето се стичат сълза след сълза,
от миди черупки плажа покриват,
а в душата е хлад, самота.
Слънцето облаци летни покриват,
спомен предишен сърцето терзай.
Платната на кораб далечен се скриват,
а мъката няма ли край!
24. 01. 1999 год.
© Блага Енева Todos los derechos reservados