13 feb 2008, 22:25

Мъниче... 

  Poesía
739 0 4

От нищо направено,

бързо забравено!

Живеещо в сърцата,

притежаващо небесата!

 

Плачещо нощем тихо,

викащо от болка свито…

В центъра на стая тъмна,

повтарящо: Навън се съмна…

 

Усмихнато през деня фалшиво,

за пред хора се крило…

Намръщено, когато е само,

искащо само едно…

 

Топлота в сърцето,

светлина в небето…

Приятелство до гроб,

съдба, окована в обков!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??