13.02.2008 г., 22:25 ч.

Мъниче... 

  Поезия
738 0 4

От нищо направено,

бързо забравено!

Живеещо в сърцата,

притежаващо небесата!

 

Плачещо нощем тихо,

викащо от болка свито…

В центъра на стая тъмна,

повтарящо: Навън се съмна…

 

Усмихнато през деня фалшиво,

за пред хора се крило…

Намръщено, когато е само,

искащо само едно…

 

Топлота в сърцето,

светлина в небето…

Приятелство до гроб,

съдба, окована в обков!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??