помолих луната
мрака ти да прогони
тя се просълзи
и небето заля със звезди
а вятърът
протегна през прозореца ръка
погали ме
и ми подари
аромат на дъжд
с вплетени
нотка свежест
и мъничко
тъга
за това
че те има
но няма как
до теб
да се докосна
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados