29 mar 2007, 21:57

На болката направих църква 

  Poesía
737 0 5

На болката направих църква
и всеки ден прекланях се пред нея.
И жива бях, а всъщност мъртва...
И нова песен всеки ден й пеех.

За нея грижех се с любов и сълзи
и времето на нея подарявах.
Поднасях й букет от мъки
и всяка своя нежност й дарявах.

С безброй икони аз отрупвах
изящният велик олтар.
И тъй... вините си изкупвах -
на прошката тя беше цар!

Но странно чувство ме накара
да спра за нея да живея.
Във друга църква времето прекарвам,
но често се завръщам да й пея.

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??