5 nov 2009, 12:51

На дъното да си... 

  Poesía » Filosófica
610 0 0

Не изгубвай вяра ни за миг

и до самото дъно да затънеш,

а сили намери  - с юнашки вик

тръгни нагоре успехи да пожънеш.

 

Коварната злина на неуспеха

не оставяй теб да завладее,

а винаги намирай си утеха,

че след буря слънце ще изгрее.

 

Дори за дъното да си закотвен

без капка воля, сили и мечти,

мисли цветущо и бъди подготвен

за наближаващите светли дни.

 

И щом измъкнеш се от този ад

и желанието ти веч е сбъднато,

бъди човек и погледни назад -

подай ръка на другите от дъното.

© Владимир Ганчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??