29 oct 2024, 6:30

На един много скъп човек за мен 

  Poesía
48 2 0

Защо за чужди грешки се виниш?

Не трябва всяка грешка да простиш!

За другите не можеш да живееш!

И ти обичаш, страдаш и копнееш!

Не трябва всеки грях да понесеш!

Без мислено е да се предадеш!

Съдбата ти е да си силна ти!

Дори когато много те боли!

Не се предавай! Просто продължи

напред дори и с болка и сълзи!

Животът не е рози и цветя!

Животът до последно е борба!

Приятелите истински са кът!

Не се намират те на кръстопът!

Роднини и познати Господ дава,

но приятелят не те предава!

Живей така, че Дяволът дори

накрая той за тебе да скърби!

А другото е само прах и плява!

Сърцето ти това не заслужава!

28.10.2024 г.

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??