14 mar 2017, 23:15

На финалните надписи 

  Poesía » Otra
554 0 0

На финалните надписи

Никой не пита дали си играл добре или зле.

Никой не пита дали си бил добър или лош.

На финалните надписи си бял надпис върху черен фон.

На финалните надписи разбираш дали заслужаваш аплодисменти или тишина.

© Мирослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??