На финалните надписи
Никой не пита дали си играл добре или зле.
Никой не пита дали си бил добър или лош.
На финалните надписи си бял надпис върху черен фон.
На финалните надписи разбираш дали заслужаваш аплодисменти или тишина.
© Мирослава Всички права запазени