19 feb 2018, 11:49

На кого ме оставяш? 

  Poesía
985 0 1

Топъл слънчев дъжд!
На кого ме оставяш?
От Изток - на Запад, всеки ден, все така...

 

Като истински мъж -
на ръба на Смъртта ме изправяш,
когато над мен като сянка поляга Нощта!

 

Ще достигна до теб,
мое щастие, мое истинско Слънце...
Ще катеря клон по клона дървото Живот.

 

Вятърът спри -
да не падна от него...
уморен и обрулен, като зрелия плод.

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??