Красота, чудна, неустоима,
устни, сладки като малина,
лице по-нежно от коприна -
това е моята любима.
О, любов толкова страстна!
Как ме бързо ти омая.
Твоята хубост тъй прекрасна
е като цвете, цъфнало във рая.
Чудният ти глас звънлив
е сладка мелодия за моите уши.
Той е нежен и красив
като смарагдените ти очи.
© Георги Todos los derechos reservados